Pensioenbericht juni 2018

Dit is het pensioenbericht van juni. Het is het tweede pensioenbericht in een serie waarin wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen bij specifieke pensioenverzekeraars.

De PPI van deze maand is AEGON. Een PPI, dit staat voor Premie Pensioen Instelling, is een pensioenverzekeraar die werkgeverspensioenen beheert. Hieronder vindt u meer informatie over AEGON PPI B.V., volgende maand zal er een ander pensioenverzekeraar uitgelicht worden.

AEGON

AEGON B.V. is een Nederlands bedrijf dat in 1983 opgericht is. Tegenwoordig is AEGON wereldwijd actief en biedt naast pensioenproducten ook verzekeringen en bankrekeningen aan. Het pensioenabonnement dat AEGON aanbiedt is een complete pensioenregeling, inclusief ouderdoms- en nabestaandenpensioen. Als u pensioen heeft opgebouwd bij dit PPI-pensioen van EAGON, dan kunt u rond de 22e van de maand de betaling verwachten.

Op deze pagina voor kunt u uitgebreide informatie vinden over AEGON PPI en de opbouw van dit pensioenabonnement.

In principe loopt alles in de opbouwfase van dit PPI automatisch. Pas als er zich wijzigingen voor doen, bijvoorbeeld in uw persoonlijke situatie, zult u vragen hebben die vaak niet eenvoudig te beantwoorden zijn. Indien u vragen heeft die niet beantwoord worden met de informatie op de AEGON PPI pagina, dan kunt u deze in de reactie plaatsen zodat wij dit voor u uit kunnen zoeken. In principe kunt u alle nodige informatie over afkoop en waardeoverdracht gewoon op de AEGON pagina vinden.

Tevens zouden wij willen vragen dat, indien u pensioen heeft opgebouwd via het PPI-abonnement van AEGON, u de betaaldata in een reactie zou willen plaatsen. Zo helpt u andere bezoekers. Ook het delen van uw positieve/negatieve ervaringen met AEGON bij bijvoorbeeld pensioenoverdracht is van harte welkom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.