Pensioenbericht september 2018

Dit is het pensioenbericht van september en dus het vierde pensioenbericht. Dit maandbericht behoort tot een serie pensioenberichten waarin wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen bij specifieke pensioenverzekeraars.

De PPI die deze maand wordt uitgelicht is Brand New Day. PPI staat voor Premie Pensioen Instelling. Een PPI is een pensioenverzekeraar die werkgeverspensioenen beheert. Hieronder zult u meer informatie vinden over Brand New Day en de PPI daarvan. Volgende maand zal er een andere PPI worden uitgelicht.

Brand New Day

Brand New Day is een premiepensioeninstelling die in 2010 opgericht is. Het moederbedrijf van Brand New Day is tevens eigenaar van BinckBank, dus dat betekent dat het bedrijf erg vertrouwd is in de financiële wereld. Het doel van Brand New Day is om de strijd aan te gaan met grote financiële instellingen daar producten aan te bieden met lage kosten.

Brand New Day biedt verschillende pensioenproduct aan, waaronder pensioenrekening, pensioen voor DGA en een collectief pensioen (PPI). Elk product is anders samengesteld en het collectief pensioen bijvoorbeeld kan ook nog apart samengesteld worden. Zo hebben werkgevers de keuze uit 5 bouwstenen waarmee ze een pensioenregeling kunnen samenstellen. Deze bouwstenen, of modules, zijn standaard pensioen, extra pensioen, nabestaandenpensioen, enz.  De betaaldata van Brand New Day zijn niet bekend. Diegene die bij Brand New Day pensioen opbouwen kunnen hun betaaldata raadplegen in de online omgeving van de PPI. Wilt u meer weten over BeFrank? Kijk dan op deze pagina.

Bent u aangesloten bij de PPI van Brand New Day? Vertel ons dan uw positieve/negatieve ervaringen in een reactie hieronder. Zo helpt u ons en andere bezoekers om een beter beeld te krijgen van deze pensioeninstelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.