zzp pensioen brand new day

Regel nu je ZZP Pensioen zelf online bij Brand New Day, de pensioenverzekeraar voor echte ZZPers

Toen ik voor mezelf begon was mijn zzp pensioen het laatste waar ik aan dacht!

Ik weet niet hoe het voor jou is gegaan, maar voor mij was zzp-er worden geen bewuste keuze. Eerder een kwestie van overleven.
Laten we eerlijk zijn, zelfstandig klinkt nu eenmaal beter als werkloos.

Zou iemand die op zijn LinkedIn profiel zet hij op zoek is naar een uitdaging nu echt veel aanbiedingen krijgen? Ik denk van niet.
Het is veel beter om je als zelfstandige te profileren.

Gelukkig gaat het inmiddels voor mij een stuk beter, ik hoop met jou ook. Een perfect moment om eens iets verder vooruit te denken.

Regel nu je ZZP Pensioen bij Brand New Day:

Eens kijken wat dat oplevert.

Ja, toch? Je bent niet voor niets zelfstandige gebleven. Als ZZP-er heb je de smaak van het ondernemen te pakken gekregen. Eigen baas zijn is wel zo fijn. Uiteindelijk ben je beter af zo, en dat moet zo blijven.

De behaalde rendementen na aftrek van de beheerskosten zijn veelbelovend, zo direct meer daarover.

Alleen voor echte ZZP-ers
Ben je een échte zzp -er, lees dan verder. Dit is niet voor zogenaamde flexwerkers die weer worden teruggevuurd door hun oude baas, maar voor de echte vrijbuiters onder ons.

Je werkt voor jezelf en bent lekker eigen baas. Je wilt stoppen met werken als je nog niet te oud bent om leuke dingen te doen.

Voor die leuke dingen (en een goed belegde boterham) moet je nu wel beginnen geld te reserveren. En snel een beetje.

Het liefst met een behoorlijk rendement ook, maar zonder er al te veel naar om te kijken, want je hebt al stress genoeg.

Zelf Pensioen Opbouwen met Brand New Day Pensioen

Zelf pensioen regelen is een hele verantwoordelijkheid. Er gaan zelfs geluiden op om een soort van verplicht bedrijfstakpensioenfonds op te richten voor zelfstandigen. Dat valt natuurlijk niet lekker onder ons vrije individuen!

Maak je geen zorgen met Brand New Day. Dit gaat om beleggingen in fondsen en obligaties. Dat zijn zekerheidspapieren met een lager risicoprofiel als losse aandelen, of derivaten.

Zelf pensioen opbouwen als zelfstandig ondernemer is nu mogelijk met Brand New Day Pensioen. Een uniek aanbod ingericht speciaal voor de zzp-er dat je wel de zelfstandigheid geeft van keuzes in inleg en indeling van je portfolio, maar niet de stress van dagelijks koersen in de gaten houden.

Brand New Day Pensioen ZZP:
Hoeveel per maand is je inleg en wat levert dat op?

Traditionele Pensioen Producten
Traditionele pensioenfondsen zijn er niet voor ZZP-ers. Banksparen of pensioensparen via een werkgever is er niet bij. Je zult zelf aan de bak moeten om een mooie lijfrente-uitkering te regelen. Brand New Day maakt dat sinds kort ook mogelijk voor jou.

ZZP Pensioen Eenvoudig Online Aanvragen

Lijfrente of aanvullend pensioen opbouwen voor zzp is nu eindelijk beschikbaar bij Brand New Day! Pensioen Sparen was voor zzp-ers nooit een optie. Dat was iets dat werkgevers voor je regelden als onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Nu kun je gelukkig eenvoudig zelf je pensioen regelen.

Bij Brand New Day kun je niet alleen terecht voor je pensioen, zzp pensioen, sparen, beleggen of een lijfrente-uitkering. Er zijn nog tal van andere nieuwe financiële producten voor particulieren en bedrijven. Wat dat betreft heeft Brand New Day echt een groei meegemaakt. Bekijk hieronder het complete aanbod voor particulieren en zelfstandig ondernemers.

Behaalde Rendementen

Ik ga hier geen verhaal ophangen over hoe goed de behaalde rendementen wel niet zijn.

Oordeel zelf.

Als je de tabel met rendementen voor verschillende risicoprofielen bekijkt valt ten eerste op dat deze gemiddeld positief zijn. Dat kunnen niet alle pensioenfondsen zeggen.

Brand New Day maakt gebruik van profielen van zeer defensief (gemiddeld 3,57% rendement) tot zeer offensief (gemiddeld 7,96% rendement).

Je kiest uit een mix van standaardfondsen en obligaties om in te beleggen, op basis van je risicoprofiel, aangevuld met optionele fondsen.

Bekijk de rendementen per fonds

Zelf pensioen regelen bij Brand New Day voor zzp-ers

Wanneer wil jij stoppen met werken? Regel nu zelf online je pensioen bij Brand New Day.

Ja, kom op zeg. Waar wacht je nog op? Dit is dus zoiets dat je niet moet uitstellen. Schuif even alles aan de kant, want elke dag dat je jouw pensioenopbouw op zijn beloop laat moet je straks langer doorwerken.

Van AOW alleen ga je straks echt niet rondkomen, als dat nog bestaat tegen de tijd dat je 65 bent… of 67… of …

Laat maar zitten. Als je het nu nog niet begrepen hebt, zul je werken totdat je er dood bij neervalt.